Aluminium bearbejdning

Almexa A/S – din ekspert i aluminium bearbejdning

Hos Almexa A/S har vi mere end 20 års erfaring i avanceret aluminiumsbearbejdning. Vi har en stor ekspertise inden for avancerede aluminiumsløsninger og er leverandør af kvalitetskomponenter til førende industrivirksomheder i Danmark og i udlandet. Med vores mange års erfaring med aluminium bearbejdning har vi stor indsigt i aluminium processer, materialer og overfladebehandlingsformer.

 

Kundetilpassede aluminiumsløsninger

En af vores store fordele ligger i, at vi kun arbejder med aluminium. Vi kender metallets styrker, muligheder og udfordringer, så uanset hvilke ønsker vores kunder måtte have til bearbejdningen, legeringer og finish, finder vi altid en løsning. Vi arbejder dagligt med meget komplekse dele, og vores specialisering i aluminium bearbejdning og efterfølgende overfladebehandling gør vores komponenter unikke.

 

Vi har allerede en stor ekspertise inden for flere industrier – og bearbejder blandt andet komponenter til robot- og spaceindustrien samt til forsvaret.

Fordelene ved aluminium bearbejdning

Sammenligner man aluminiumsbearbejdning med bearbejdning af stål, er det både lettere og hurtigere at arbejde med. Og det giver besparelser i produktionsfasen og letter monteringen. Mulighederne indenfor overfladebehandling af aluminium giver også en stor fleksibilitet i forhold til hårdhed og komponenternes udseende.

 

Den nyeste teknologi

For at holde vores kompetencer ajour og optimere vores produktion holder vi os altid opdateret på de mest moderne fremstillingsprocesser og nyeste standarder. Således er vores kunder altid garanteret den højeste kvalitet af aluminium bearbejdning, leveringer til tiden og konkurrencedygtige priser.

Skal vi hjælpe jer med aluminium bearbejdning?

Hvis vi også skal være din fortrukne samarbejdspartner inden for aluminium bearbejdning, er I velkommen til at kontakte os på +45 63 13 01 78, eller skrive en besked til os. Uanset hvor i landet jeres virksomhed holder til, står vi klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så vi kan finde den helt rette løsning til jeres projekt.

Vores specialister i aluminiumsløsninger:

More specialister:

HVOFOR VÆLGE ALMEXA A/S?

ERFARING

Almexa A/S har 20 års erfaring i udvikling og fremstilling af avancerede kvalitetsløsning i aluminium til en bred vifte af brancher.

KVALITET

Almexa A/S er erfarne i at skabe værdi i alle produktionstrin og alle led af værdikæden: fra mindre til større serier sikrer høj kvalitet, med små tolerancer, avanceret efterbehandling og optimal logistik.

KOMPETENCER

Almexa A/S er et team bestående af dedikerede medarbejdere med høje faglige kompetencer og internationale erfaringer.

VORES STYRKER