CNC fræsning af aluminium

Professionel CNC fræsning af aluminium

Med vores store kendskab til aluminium er vi hos Almexa A/S specialister i CNC fræsning af aluminium. Da vores maskiner er CNC styrede kan vi fremstille meget komplekse aluminiumskomponenter af høj kvalitet til alle industrier. Vi er en erfaren leverandør af fræset aluminium, og vores tætte samarbejde med overfladebehandlerer og andre underleverandører gør, at vi er i stand til at levere komplette og skræddersyede totalløsninger til vores kunder i Danmark og i udlandet.

CNC fræsning af høj kvalitet

Når vi arbejder med CNC fræsning af aluminium, kan vi lave stort set alle typer af komponenter. Vores maskiner bliver hele tiden opdateret og optimeret, så de altid lever op til de nyeste standarder og kan levere de bedste produkter til vores forskellige kunder. Vi udfører nemlig CNC fræsning af aluminium til flere forskellige brancher – også din. Vores medarbejdere bliver desuden løbende videreuddannet inden for CNC fræsning, så vi kan tage hånd om jeres projekt hurtigt og effektivt.

Kundetilpassede løsninger

Vi har altid stor fokus på dialog med vores kunder, så jeres forventninger kan blive indfriet. Derfor er der heller ikke som udgangspunkt nogen opgave, der kan være for stor eller for lille. Vi prioriterer sparing med vores kunder, så alle ordre kan udføres med kundens ønsker og behov for øje. Skal I være vores nye sparingspartner? Så kommer vi gerne med idéer og udarbejder et tilbud på et samarbejde.

Bliv klogere på CNC fræsning

Vil I gerne vide mere om CNC fræsning af aluminium, og hvad vi kan tilbyde hos Almexa A/S? Så tøv ikke med at kontakte os på +45 20 48 16 15, eller udfyld vores kontaktformular. Uanset hvor i landet jeres virksomhed holder til, står vi klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så vi kan finde den helt rette løsning til jeres projekt.

Vores specialister i aluminiumsløsninger:

More specialister:

HVOFOR VÆLGE ALMEXA A/S?

ERFARING

Almexa A/S har 20 års erfaring i udvikling og fremstilling af avancerede kvalitetsløsning i aluminium til en bred vifte af brancher.

KVALITET

Almexa A/S er erfarne i at skabe værdi i alle produktionstrin og alle led af værdikæden: fra mindre til større serier sikrer høj kvalitet, med små tolerancer, avanceret efterbehandling og optimal logistik.

KOMPETENCER

Almexa A/S er et team bestående af dedikerede medarbejdere med høje faglige kompetencer og internationale erfaringer.

VORES STYRKER