OM ALMEXA A/S

Fokus på internationale nøglebrancher

Almexa A/S har i +20 år været leverandører af fræsede aluminiumsemner med særligt fokus på aerospace, defence, robotics og space.

Derudover har vi i en årrække været fast leverandør til fremtrædende virksomheder inden for andre industrigrene – bl.a. har vi leveret mere end 300.000 aluminiumsdele til robotindustrien.

VORES KOMPETENCER

20 års erfaring i avanceret aluminiumsbearbejdning

Almexa A/S er en højt specialiseret dansk ordreproducerende aluminiumsvirksomhed grundlagt i 1999. Almexa A/S fræser avancerede aluminiumsløsninger og er leverandør af kvalitetskomponenter til førende industrivirksomheder i ind- og udland.

Med årtiers erfaringer i aluminumsfremstilling har vi stor ekspertise inden for processer, materialer og overfladebehandlingsformer. Vores produktivitet er i top og vi holder konstant vores kompetencer ajour, så vi altid leverer optimal kvalitet i alle led af værdikæden.

VORES PRODUKTION

State of the art produktionsteknologi

Hos Almexa A/S investerer vi løbende i produktionsteknologi. Det sikrer os et højt produktivitetsniveau og vores kunder, at vi kan levere komplekse løsninger til internationalt konkurrencedygtige priser.

Vores kontinuerlige investeringer i state of the art produktionsudstyr og avanceret software sammen med vores stab af kompetente medarbejdere giver os en international førerposition.

HØR OM VORES ALUMINUMSLØSNINGER

Almexa A/S bygger på stærke og erfarne kompetencer. Vores høje faglige niveau gør os førende inden for udvikling og fremstilling
af sofistikerede og globalt konkurrencedygtige aluminiumsemner. Mød nogle af Almexa A/S specialister her.

More specialister:

Hvorfor vælge Almexa A/S?

ERFARING

Almexa A/S har 20 års erfaring i udvikling og fremstilling af avancerede kvalitetsløsning i aluminium til en bred vifte af brancher.

KVALITET

Almexa A/S er erfarne i at skabe værdi i alle produktionstrin og alle led af værdikæden: fra mindre til større serier sikrer høj kvalitet, med små tolerancer, avanceret efterbehandling og optimal logistik.

KOMPETENCER

Almexa A/S er et team bestående af dedikerede medarbejdere med høje faglige kompetencer og internationale erfaringer.

VORES STYRKER

Almexa's AKTIVITETER

FØLG OS PÅ LINKEDIN