INDUSTRI

Vi leverer en bred vifte af dele og komponenter til kunder, som designer og producere: Robotter, trykkemaskiner, specialmaskiner, prototyper, kameraer, master, lamper, LED-lys, møbler, elektronik- & laboratorieudstyr, samt produkter til medicinalindustrien. Vi er i stand til at levere totalløsninger, så vi sikrer kvalitet i hele kundens værdikæde. Fra udvikling og produktion til montage, pakning og logistik skaber vi merværdi for vores kunder og samarbejdspartnere.

GLOBALE VÆRDIKÆDER

Almexa A/S er specialiseret og erfaren underleverandør af fræset aluminium. Vores tætte samarbejde med andre underleverandører sikrer at vi er i stand til at levere komplette og skræddersyede helhedsløsninger, hvor kvaliteten er i top i alle dele af værdikæden.

VERDENSKLASSE SOFTWARE

For at understøtte vores kunders design for manufacturing og reducere vores udvikling-, omstillings- og produktionstider anvender Almexa A/S avanceret integreret software i verdensklasse: CATIA, DELMIA, ENOVIA og VERICUT.

Læs mere her.

NYESTE TEKNOLOGI

Kontinuerlig fokus på detaljer, kombineret med stor erfaring og de mest moderne fremstillingsprocesser, gør at vi konstant optimerer produktionen. Det sikrer vores kunder den højeste kvalitet, levering til tiden og konkurrencedygtige priser.

EKSEMPLER PÅ INDUSTRIER, ALMEXA A/S LEVERER TIL

ROBOTICS – +300.000 aluminumsemner

Almexa A/S er hjemhørende i Odense, Danmarks robotcenter nr. 1. Vi fremstiller bl.a. aluminiumsemner til den danske og udenlandske robotindustri. I 2019 rundede havde Almexa A/S produceret mere end 300.000 aluminiumsemner til danske og udenlandske robotvirksomheder. Læs mere her

OFF SHORE

Almexa A/S er stærk i sikring af dokumentation, sporbarhed og levering til tiden til offshore-industrien.

MARINE

I årenes løb har Almexa A/S opbygget en bred kundekreds og leverer vitale overfladebehandlede aluminiumskomponenter, der især anvendes inden for marinesektoren.

Kontakt

Din kontaktperson


Roar S. Greinert
CEO & Indehaver
rsj@almexa.dk
+45 63 13 71 02

Kontakt AlmexA for at høre hvad vi kan gøre for jer

20 års erfaring i avanceret aluminiumsbearbejdning

KONTAKT OS