Spåntagning af aluminium

Professionel spåntagning af aluminium

Hos Almexa A/S har vi mere end 20 års erfaring med spåntagende bearbejdning af aluminium. Vores største force ligger i, at vi kun arbejder med aluminium. Derfor har vi et stort kendskab til spåntagende bearbejdning af aluminium på CNC-maskiner, der sikrer komponenter af højeste kvalitet. Ved spåntagende bearbejdning er aluminium ofte en alsidig løsning, da aluminium, med den rette viden, er velegnet at bearbejde og har en bred vifte af muligheder i forhold til overfladebehandling. Desuden kan resterne genanvendes og omsmeltes.

 

Spåntagning efter de nyeste standarder

Vores store ekspertise inden for spåntagning gør, at vi er i stand til at fremstille speciallavede komponenter af enhver art. Fra vores fabrik i Ryslinge på Fyn bearbejder vi aluminiumskomponenter til førende industrivirksomheder rundt omkring i hele Danmark og i udlandet.

 

Hos Almexa A/S er vi vant til at bearbejde meget komplekse dele til blandt andet robot- og spaceindustrien samt til forsvaret. Og som en del af vores arbejdsproces lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores aluminium bearbejdning og uddanner løbende vores personale, således at vores spåntagning altid efterlever de nyeste standarder og udføres på optimerede maskiner.

Kundetilpassede totalløsninger

Med fokus på vores kunders behov finder vi altid små og store totalløsninger, hvor vores ekspertise inden for spåntagende aluminium kommer til sin rette plads.

 

Uanset opgaven eller projektets størrelse står vi hos Almexa A/S klar til at rådgive omkring alle fordelene ved aluminium og spåntagning, så alle ordre kan udføres med kundens ønsker og behov for øje.

Vil I vide mere om spåntagende bearbejdning af aluminium?

Så står vi naturligvis klar til at besvare spørgsmål omkring vores arbejde med spåntagning. Kontakt os på +45 20 48 16 15, eller udfyld vores kontaktformular, så uddyber vi gerne, hvordan vi kan hjælpe jer. Uanset hvor i landet jeres virksomhed holder til, står vi klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, så vi kan finde den helt rette løsning til jeres projekt.

Vores specialister i aluminiumsløsninger:

More specialister:

HVOFOR VÆLGE ALMEXA A/S?

ERFARING

Almexa A/S har 20 års erfaring i udvikling og fremstilling af avancerede kvalitetsløsning i aluminium til en bred vifte af brancher.

KVALITET

Almexa A/S er erfarne i at skabe værdi i alle produktionstrin og alle led af værdikæden: fra mindre til større serier sikrer høj kvalitet, med små tolerancer, avanceret efterbehandling og optimal logistik.

KOMPETENCER

Almexa A/S er et team bestående af dedikerede medarbejdere med høje faglige kompetencer og internationale erfaringer.

VORES STYRKER